Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kort regn

Ett kort regn.
Du hann aldrig
ta farväl.
I dag
när jag går förbi,
sitter någon
annan på
din plats.




Fri vers av Patrik Centerwall
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-03-30 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Centerwall
Patrik Centerwall