Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa slag

Som den skadeskjutne
målar med sitt blod
är gråten en sång
är tårarna
havets obeveklighet
är värken en plattform
varifrån fyllda passagerarvagnar
mullrar ut i natten
såsom slagfälten
är den näringsrika jordmån
ur vilken livets egen konst
ska spira
såsom tystnaden
är oändlighetens öron
som tålmodigt väntar
på hjärtats nästa slag




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-15 21:53



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
"målar med sitt blod" var snyggt.
gillar den.
2017-02-12

  Maiah VIP
Förlåt med "liv" ska det stå
2017-01-17

  Maiah VIP
Dramatiska bilder med kiv
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP