Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden.

Det finns en plats innanför jaget
Innanför mig
Bortom dig.

Det finns en plats innanför jaget
där vinden inte blåser

Vinden
vinden; du ljuva
du onda
du smekande
du tvivlande.

Det finns en plats innanför jaget
där Du inte blåser.




Fri vers av OdessaK
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-16 20:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
innerlig kraftfull skapelse
2017-01-24

  petter rost
En väldigt innerlig bild av den envetna motsättningen mellan närhet och frånvaro – som den vind du du målar i för mig så sanna färger:
"... du ljuva
du onda
du smakande
du tvivlande".
Och slutraderna som andas en positiv, stark förtröstan. Det här är fint!
Så jag tar mig rätten att säga
Välkommen hit Odessa K!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK