Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16.24.

Förälskad

Är det förstadiet till att älska?

Dropparna är obarmhärtiga ikväll
de vrålar mot fönsterblecket
Det har regnat hela veckan
men jag minns bara sol
värmen
en varm kyss
en vinröd blomma slår ut

16.24
en visselpipa på perrongen




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-13 20:07



Bookmark and Share


  petter rost
Å, detta poem snärjer mig, surrar mina fötter, tvingar mig ner. Vid slutraderna blir jag stående, orörlig: perrongen en eftermiddag, signalen, tåget som sätter sig i rörelse. Och själv kvar när halva livet drar iväg...
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK