Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster.

Handuk: Missoni

Tofflor: stulna från ett hotell

Bord: marmor

en sprucken kopp från IKEA

svart ljus

kall hud

varmt sinne

En doft av kokos och vanilj

min nydushade kropp

Tvättar smutsiga lakan där vi kommit

och gått

tidigt på morgonen

sent på natten

Jag: här

Du: där




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-13 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är p o e t.
2017-09-18

  petter rost
Också avstånd kan vara vackra, smärtsamt vackra. Du skissar en sådan bild oerhört fint, se bara här:
"Tvättar smutsiga lakan där vi kommit
och gått
tidigt på morgonen
sent på natten
Jag: här
Du: där".
Det är som en andakt!
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK