Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklädd.

Jag är mer än avklädd med dig;
oklädd
Utan vi:
ett kosmos med apati

I glittrande guld
du sveper mig i siden
en djurisk passion
en kemisk symmetri
min rodnande själ på ecstasy

Din majestätiska glöd förför
en stark energi len som persikoskin

Min motpol; varken översvallande eller flyktig
bara närmre än nära

90-tals musik; en oklar bakgrund
en tillfredsställd sommarsymfoni
Du är tydlig i mitt synfält
vi svävar i ruset av eufori









Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-30 20:41



Bookmark and Share


  petter rost
Å jaaa! Det ombyggda slutet förstorar och höjer hela dikten. Och i reflektionen
"Min motpol; varken översvallande eller flyktig
bara närmre än nära" uttrycker du essensen i en djup sinnerlighet som vore det guld!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK