Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår på västkusten


Vårkläder.

I vårkläder
kanske alldeles för kallt
Gåshuden letar sig upp längs vinterbleka ben
upp längs rödsprängda lår
Bubblande blod letar sig fram
mot en kraftfull vulkan i blom
Känslor som tequila
Träden på Järntorget är rosa och lila




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-30 20:03



Bookmark and Share


  petter rost
Å, en sant köttig målning av denna efterlängtade årstidsväxling. Som
"Bubblande blod letar sig fram
mot en kraftfull vulkan i blom"
– det är så denna upplevelse blir kropp och det är då, först då, den verkligen känns. Och du säger det...
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK