Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem eller möjlighet beroende på förhållningssätt ...

Image may contain: ocean, sky, text and outdoor


Men med åren 
tenderar möjligheterna
bli alltmer 
beroende och eller begränsade
av såväl erfarenheterna
som förutsättningarna ...

Min lösning
har kommit att bli
den att
utveckla mitt förhållningssätt
till det mesta jag möter i livet ...

Har alltid sett det som 
att de problem 
jag ställs inför
i grunden utgör möjligheter ...

... till förändring ...

Det breddar liksom utbudet
av sannolika möjligheter ...

Väl värt att betänka 

är ju ändå det faktum
att optimisten och pessimisten
båda har femtio procents chans att få rätt ...

... men att optimisten
får möjlighet att njuta
så mycket mer under tiden ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-17 08:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...bra..
2017-01-21

    ej medlem längre
Tänkvärd text!
2017-01-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det händet ibland att ett problem bara utgör ett problem för sig själv.
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP