Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha FÖRMÅGAN våga fråga...

Ta sig tid att tala med nå´n man inte sett på ett tag...
Ge någon en glad dunk på ryggen...
Ringa upp någon man inte ringt på länge...
Säga till någon, ska vi gå kondis...
Eller ska vi ta runda i stan ner mot stranden...
Fika hos mej eller dej...
Vill du följa med på resan till storsta´n...
Skall vi se på film hemma hos mig...

Och det finns ju miljoner möjligheter till att
bry sig om på, en mänsklig kontakt ger mer
plus och löser bättre eventuella problem
än vad droger och tabletter gör, lyckas
man få något till positivt hos bara en
blir det ju dubbel glädje...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 00:00



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant, varför inte bryta isoleringen för sig själv eller någon medmänniska?
2017-01-20

  limerick
Härligt,varmt och klokt!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt