Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris från 2011...och snart blommar rosorna igen...


Rosornas tid...


Jag hade velat
Se dig se
Dina rosor blomma
Såsom du blommar
Varje gång
Jag ser dig

Som taggar på rosens stjälk
Har också du taggar
Som sticker och sårar
Den som kommer dig för nära

Men som du är
Är också rosen
Att dess skönhet
Är omöjlig att stå emot
Dess doft
Är så underbart god
Att taggar inte skrämmer
Den som vill njuta
Av allt det vackra

Jag hade så gärna
Velat se dig se
Dina rosor blomma

Se din vackraste ros
Öppna sina blad
Och blomma

Bara

För mig…




TT

© 2011 / 2017




Fri vers av TT
Läst 423 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-18 07:23



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så vackert skrivet med kärlekens blomma
2017-01-20

  Minkki VIP
romantiskt och rart - hoppet, hur hemskt vore det inte att leva utan hopp?

2017-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT