Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leta

Jag har letat igenom
alla mina böcker
Jag har läst
vartenda litet ord
Jag vet vad det står
Men jag har inte hittat riktigt ännu
inte hittat det jag söker

Så jag letar lite till.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-05-18 10:00



Bookmark and Share


  Uti mitt hjärta
pizza med svamp och ost tror jag,
du vet vilken jag menar
2006-08-27

  Uti mitt hjärta
läs pizza med nånting, den är faktiskt jätte bra!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag