Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mars.


jag kommer hem
vi har gäster

i mitt rum samlas de mindre
och jag känner en vindpust
som drar i dörren
av nån barndom som önskas bort

jag har dansat
och jag byter kläder
för hur fräscht är det på en skala att jag sitter vid matbordet
i svettiga kläder.

?

Och när jag ska byta till kjol så fastnar byxorna vid mina ben
och jag känner
att jag är så trött
på allt

och jag tar ett glas vatten
med hjärtisbit
som plåster
på mina blödande sår
och nånstans går trafiken förbi utanför

nån man känner kanske åker hem i bil

min själ blir lugnare av det där isbitsvattnet
jag kan koncentrera mig
på att inte somna
och fastän jag inte vilat ett enda dugg
i helgen, den senaste månaden, året,
så är det måndag i morrn.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-03-18 18:48



Bookmark and Share


  Amina
oj, den här var ju riktigt bra, är inte bra på konstruktiv kritik:D
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag