Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket man måste göra,


det finns så mycket man ska göra
så mycket man vill göra
Det finns så mycket jag måste göra

som att öva fiol, till exempel.
JAG MÅSTE ÖVA FIOL
jag måste öva fiol.

MEN ÄNDÅ SITTER JAG HÄR
stilla, bara trycker lite på svarta knappar
på det Svarta Tangentbordet.

Klickar runt, inget att göra, tänker jag.

Men- jag har ju massor att göra, massor
...

Det blir bara mer och mer
nu när jag tänker på det

saker jag verkligen måste
men som jag inte orkar.

Det är fatiskt sant: så lat är jag.
\"Jag måste spela fiol\" .
MEN GÖR DET DÅ!

Ser ni! Nu sitter jag ju här ändå.

Det finns så mycket jag måste göra.
Jag tar regnet utanför som en ursäkt:
\"Det regnar ju ute, det är en tråkig dag. Jag kan lika gärna sitta här inne en stund till (som jag redan gjort i några timmar)\"

Nu skärper jag mig.
Tar tag hårt i min hand
och

NGJOÖF

Nu Går Jag Och Övar Fiol

!




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-01-21 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag