Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirrad


utan dej kan jag inte
utan dej är jag inget,
utan dej så vet jag inte kan inte
nej
utan DEJ så kan jag ju bara inte
vågar&vill jag inte,
kan absolut inte och har ingen speciell lust
till något
ÖVER
HUVUD
TAGET
.

men
utan dej så kanske kanskekanske
det finns någon väg
ut ?
om jag
nejnejnej
går inte, vill inte, känner
ingenting.

tomt

i huvudet på låtsas, för det är aldrig tomt i huvudet, tankarna tar
för helvete aldrig slut, jag kan önska
tusen gånger, men aldrig nånsin
tar de slut.

fan.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag