Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska ju byta upp sig!

Att bli sårad är en sak...
Men man kan lära sig något av det...
Som kan ge en ett gott lyft åt ett annat håll
istället för det som det förmodligen
var tänkt, bara snyft...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 18:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ord kan verkligen som orma sig runt, slingra sig som individuellt, talande.
2017-01-19

  Salvation Pepper
Din livsfilosofi är upplyftande!
2017-01-19

  ULJO
Alla livets skeenden är lärorika i sig
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt