Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy bubblan


Sitter på ljugarbänken
tjuvlyssnar på lögner

nyfiket trä spricker
sticker röven full

fästet ger vika
alla faller omkull








Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-01-25 13:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Synden straffar sig själv" som det heter...
2017-01-28

  Salvation Pepper
Levande scen.
Gott.
2017-01-26

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet! Jag har kvar min morfars ljugarbänk i grönt och har den kvar ännu idag den är över 100 år gammal.
2017-01-25

    ej medlem längre
Tres bien!
2017-01-25

    Dan Myrbeck
Ja, det straffar sig att ljuga!

PS: Världens längsta soffa - hoppas det är sant - finns i min hemort Oskarshamn
2017-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra skrivet!
2017-01-25

  Solstrale VIP
Starkt ironiskt och roligt!
2017-01-25

  Marianne Räf
Skojigt skriven!!
2017-01-25

  Quasimodo
Ja, ljuget faller förr eller senare!
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP