Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bla´na, fötterna


Ta det ad notam

Jag vill spå, snö vi få
mycket kvar,
den ännu har...
Så snö späds på...

Gator glatta, lätt att dratta omkull
ja även för den som inte är full...
Bästa tips, för att inte falla vips...
Glida, skrida, ja åka kana
som på isens bana
med bla´na
är ju bästa
vana!











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-19 21:28



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Sprider glädje!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt