Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Havet har många likheter
med livet

Båda är djupa
och
Båda stormar


Och båda två vore ganska värdelösa
om de inte innehöll något.




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-20 10:40



Bookmark and Share


  Linil VIP
Topp-tio, bra!
2017-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
klockrent samt bra
2017-02-06

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande