Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hus

I mitt hus jorden
bor smygfolket
om någon har dött

Orkestern hörs nu
ett jämmer i trädens löv
från orgelpipor

skärsnitt i våren
efter vintrarna upp snart
februaris sköld

gentemot det frusna
från köld mot löda leder
skyddar från ondo





Bunden vers av frun
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-01-20 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun