Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inglasad känsla av sommar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-21 02:55



Bookmark and Share


    jaybird
Absolut sommar!
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Man fylls av längtan...
2017-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
Wow!
2017-01-21

  Johan Strömstedt
Oj vilka bilder, texter behövs inte.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP