Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Ensamhet

jag går över ängen

hand i hand med mig själv

känner den tvinnade tråden inom mig

stark och trygg

när jag stiger in i folksamling

känner jag hur tråden repas upp

jag förlorar min trygghet

och faller i bitar

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-20 22:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Så kan det vara men personligen har jag inget emot folksamlingar, bara jag inte tvingas in i något jag inte känner för, eller får en massa idiotiska frågor - Då blir jag rabiat !
2017-02-23

  Engel
Så sorgset och smärtsamt vackert. Och det är sant även för mig.
2017-01-23

    Here comes Johnny
väl beskrivet.
2017-01-22

  Bearded Bear
Mycket vackert diktat.
2017-01-22

  Mona M
Känner så väl igen.
2017-01-22

    ej medlem längre
man är aldrig så ensam som i en folksamling.. finfint beskrivet och poetat!
2017-01-22

    TvåTungor
Mycket fint! Hög igenkänningsfaktor...
2017-01-22

  Lars Hedlin
Öppet och vackert framfört :)
2017-01-22

    carinamnm
Så fint skrivet om skörhet.
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP