Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka skär / Randas

Kanotens för, en tärnas svarta näbb
jagar tystnaden genom vattnet
vid horisonten rör sig himlen uppåt
och blottar ett gyllene tomrum




Fri vers av Grävling
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-21 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling