Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag börjar tröttna på denna mörka vinter och ser fram mot att lövsångarna, min favoritfågel, skall komma om några månader.


Ge lövsångaren en gren, en scen!

Var är du,
mitt hjärtas lövsångare?

Sitter du än på en gren i Afrika
och drillar försynt
över några oförstående gnuer?

Var beredd!
Snart kommer startordern:
Upp på vingarna nu,
mot norr, mot norr!

Ja,
här finns snart en nyknoppad gren
även för dig,
fina lövsångare!
Där har du den nya scenen
för din anspråkslösa konsert!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-21 18:08



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ja! Välkomna vårfåglarna!
2017-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Och ge bullen ett ben!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP