Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhjärta


Vinterhjärta

Insnöade drömmar

Gåtfull undanflyende

Tidlös vemod

Olösta frågor

Draperar dig i ord
Letar dina sommarspår
vid sjöarnas vintervila

Vinterhjärta

Du är

saknad och längtan

Luft och vatten

Du öppnar vidderna




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 382 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-01-21 22:36



Bookmark and Share


    jaybird
"Draperar dig i ord
Letar dina sommarspår
vid sjöarnas vintervila "

Orden fyller här ut avgrunden mellan vinter och sommar så att det blir möjligt för läsaren att ta de viktiga stegen över till andra sidan. En överbryggande metafor i min läsning. Fint diktat.
2017-02-25

    Peter Söderqvist
Vacker metafor "Vinterhjärta".
Väl skrivet.
2017-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om ett vinterhjärta!
2017-01-22

  alicja lappalainen VIP
sen återkommer våren...
2017-01-21

    ej medlem längre
Vinterhjärta så vackert!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska