Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av mötet med Indiska oceanen.


Oändlighet

Aldrig anade jag din betydelse.
Aldrig förstod jag andakten i att möta dig.
Aldrig visste jag vilken frid du ger.

När jag mötte dig. Och du visade din storhet.
Fann jag det min själ sökt utan att veta.
Att se dig, bara ana dig, leder mig vidare.




Fri vers (Fri form) av Dameofspade
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade