Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Solkatt

 

solkatten smyger
mellan grässtrån, barr och löv
på tassar av ljus

 

 

© sven-erik forslin




Bunden vers (Haiku) av S-E Forslin/same
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-22 19:51



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag läste en gång en liknande dikt av vännen sidhe som tyvärr har lämnat poeter.se. Jag älskade verkligen den dikten och jag älskar den här.
2017-02-08

    ej medlem längre
mycket mycket skönt alster! applåd. tack.
2017-01-28

  Verner Forsman
Tack för en verkligt skön dikt.
Så mysig varm och vacker liten dikt.

Säger bara så obeskrivligt mycket... med så litet.

Jag blev så betagen, att den även faktiskt inspirerat till min egen.
(högsta beröm!)

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2032888

2017-01-22

  Ingrid Trolle
Så vackert och
så berörande
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same