Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart sexton.

Kompiskrets
smalhets
ständigt ute, ständigt går
om någon kunde fråga hur jag egentligen mår
smink, glansigt hår
representativ, ja
inte för mitt liv, utan det jag vill ha
håll ut
snart klar
några kilo kvar
håll ut lite mer
snart
kanske han ser
mig





Fri vers av Chanelle
Läst 302 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-22 23:37



Bookmark and Share


  Gin83
Snyggt samhällsbetraktande
Samhällsideal och generellt betraktande om hur man ska va blir starkt att läsa om
Modern och väcker tankar
Bra
2017-03-15

  Virvelvind
Beskriver känslan och osäkerheten över att man inte ska duga som den man är och istället ska leva upp till alla krav på hur man ska se ut och vara.
2017-01-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framfört om dessa tankar
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle