Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-98

Allt hon ville var att göra vargen tam
naivt
hon ville älskas
skyddas
hon ville älska
tvåsamheten
att drömlikt vandra genom parken
tillsammans
tio
femton
tjugo
promenaden bytte riktning
ingen av dem vill sluta
promenera
allt hon ville var att göra vargen tam

det gick bara inte




Fri vers av Chanelle
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-05 13:05



Bookmark and Share


  henke_r
Uppriktigt och starkt diktat. Man vill bara slita ut hjärtat och mata vargen. Riktigt snyggt!
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle