Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"släpp till lite, gumman"

Sommarnatt
hög musik
ung
och fri

inte länge till

stora, erfarna händer
trevar
upp och ned

hoppar till, skriker
"ingen fara, sötis"

försöker komma loss
sliter och drar

"släpp till lite, gumman"




Fri vers av Chanelle
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-23 08:30



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt berörande
Väcker avsky och känns att läsa
Snyggt beskrivet om en jävligt skrämmande verklighet
2017-03-14

    ej medlem längre
Väl diktat om det som tyvärr är verklighet för fler kvinnor än vad det någonsin kommer fram eller syns i någon statistik.
2017-02-04

  Bearded Bear
Uscha den gjorde mig arg.....Jag har sagt det i en kommentar på en annans dikt......De är de där som är definitionen på ett riktigt monster.....Släpp inte lite till......urk
2017-01-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
usch - väl fångat i ord
2017-01-23

  Mats Edin VIP
Otäck
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle