Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i min säng

Älskade Erik

ensam i min säng
ligger jag nu
dina kläder
kvar på stolen
sprider en doft
din doft

Minns du när vi träffades första gången?

jag var femton
osäker, ångestfylld

du förtrollade mig

Tänk hur små vi var!

kommer aldrig glömma
kan aldrig glömma

om jag bara visste vad som skulle ske

du försvann
du blev tagen

tagen av mörkret, mörkret som kom med ett hårlöst huvud
strålningen

strålningen som åt dig

ensam i min säng
ligger jag nu

vi ses

älskade Erik








Fri vers av Chanelle
Läst 361 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-23 22:02



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt känslosam
Sättet den är uppbyggd ger en högtidlig klang och man föreställer sig din röst som läser den
Berörande och fylld med saknad
Bra förmedlat
2017-03-15

  Bearded Bear
Oh tappar andan känner smärtsam rysning som ett sug i magen virvlande!!! Ändlös smärta av saknad. Önskar jag visste vad att säga.....Men finner inga ord......Gör ett fåfängt försök att sända en stärkande tanke.....Hoppas den når fram.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle