Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall av is

Sann smärta
att se sin älskade
lidande
handfallen
jag står bredvid
maktlös

Du är mitt enda bevis på
att jag funnits
du är mitt alibi
mitt vi

Har du ont?
snälla säg någonting!
säg någonting
jag går sönder
när du
inte säger någonting alls

Du som en gång glänst så vackert
är nu upplöst
borta.









Fri vers av Chanelle
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-21 22:31



Bookmark and Share


  henke_r
Det tar lång tid innan bilden av den levande lämnar det verkliga rummet och plastas in som ett fint minne i hjärtat.

En stark text med fint flyt i stroferna. Bra!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle