Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 februari 2007

Vi barn, uppkrupna
i en inrökt soffa
ser allt
hör allt
blå ljus och sirener
farbror blå
kom för att hälsa på

"Jag älskar er, föralltid"


2017

för att göra saken lättare dricker han

av de barn i soffan, finns det en kvar
de andra finns i himmelen

en ensam pappa
ett ensamt barn

båda vuxna
båda trasiga

"Jag har saknat dig, min dotter."
väller ut en känslovind

jag känner livets droppe på min kind




Fri vers av Chanelle
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-10 23:09



Bookmark and Share


  henke_r
Tack för denna text. Du skrev precis att du tog till dig min dikt. Dito säger jag bara när jag läser "10 februari 2007". Så mycket smärta, så många känslor. Blåljusen var aldrig roliga.Men trots alla sår gav livet dig och omvärlden denna fina dikt.

Fortsätt förmedla. Fortsätt skriv!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Chanelle