Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
By Dream Theater


Our new world


För er okunniga.

I musikalitet.

För.

Jag bygger mina världar.

Och förhåller mig bara.

Och.

Endast.

Till riktigt bra musiker.

Jag lyssnar endast på.

Världsklass gitarrister.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 545 gånger
Publicerad 2017-01-23 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP