Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite stulet från Eppu


Var enda dag och alla eviga nätter.


Var enda dag och alla eviga nätter.

Så tänker jag på dig.

Dagar utan dig är plågor.

Som rider mig så hårt.

När jag inte får lägga min hand.

På dina lår.

Och.

Känna din kroppsvärme.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2017-01-23 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP