Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stand up comedy

Vem hittade på uttrycket

"En man med resning" ?

Och vad betyder det?

Är det en man

som står för det han tror på,

och är fast i sin hållning;

eller ska man tolka det

skabröst istället för seriöst?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 09:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
onekligen en formulering som kan tolkas fritt.
2017-01-23

  Goraxy 89 Orion VIP
"En man med resning" Besökte Patong en kväll och gick på direkten till Bangla Road!!!!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP