Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga dagar läser man nyheter som får en att tappa hoppet om mänskligheten.


En horribel film i den själlösa etern




Sultanen famlar i
sina sataniska böjelser
Han förtrycker den redan
fallna ängeln
Hon som ingen vill
kännas vid

Sultanens vargar
kopplas loss från
sina åtsittande strypkoppel
och går loss på
vad för dem är
ett fermenterat köttstycke

Sirenerna ljuder i den
bortglömda natten
Sultanen och dess blodtörstiga
vargar släpas in i hundgården
Utrustad med tv och luxuösa
förnödenheter
motvilligt finansierat av sophämtare och
poliser

medan ängelns rinnande
mascara sugs upp av
pennan
som med sitt påfyllda bläck
komponerar ord
som aldrig kommer att lämna
pappret




Fri vers av henke_r
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 23:35



Bookmark and Share


  Ric
Herregud. Nu kopplade jag ju och ja, horribelt på alla vis. Ibland dör jag fan en smula av att kolla nyheterna.
2017-01-24

  Ric
Snyggt! Jag bläddrar bland dokumentärer och nyheter i mitt huvud men hittar inte riktigt rätt, vilket bara gör det än mer intressant. Nåja. Upplys gärna en trögboll, vad syftas på här? ;P
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r