Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kust

Jag tvivlar inte på vagnar till havs fulla av järn och skum,
för antingen finns man eller så låter man sig avskräckas.
Ingen talar om ifall det är säkert att ta sig förbi Såvida,
ändå anser de flesta att man måste komma fram som vi.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 512 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-01-25 07:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull text
2017-01-29

  KattenKin VIP
Hemligheten kanske är att ge den där stationen Såvida liten bokstav, fast då blir det iofs ännu trängre bland armbågarna.
Läcker text.
2017-01-28

  Janina Kaminska
Bra, tankeväckande dikt!
2017-01-25

  Maria Sundelin VIP
Allt för många vill ha en grupptillhörighet att gömma sig bakom

2017-01-25

    ej medlem längre
Det finns ett stort allvar i dina ord. Kanske just därför att de är värda att tas på stort allvar.
2017-01-25

  ULJO
En mycket betänklig text. Bra
2017-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Det är mycket som är osäkert, ändå försöker de flesta av oss att komma fram!
Bra bild av livet.
2017-01-25

    ej medlem längre
Finns man så måste man förbi om man ska komma fram tänker jag...
2017-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
människan har sin drivkraft till liv eller hon låter sig avskräckas - bra skrivet - får mig att tänka på flyktingars umbäranden till havs
2017-01-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Kryptiskt Såvida man vill ta sig förbi så behöver man väl skumsläckare och laserskärare !

Gillade!!!
2017-01-25

  Ljusletaren
Så mycket klokskap det finns i dessa rader ... tack /kram
2017-01-25

  Anya VIP
Gillar andra radens existentiella punkt:
"för antingen finns man eller så låter man sig avskräckas. "
Jaa livet är ingenting för lipsillar.
2017-01-25

    ej medlem längre



som ett OK
faller
står VI kvar (ja)

+
2017-01-25

  bumerang
Som det är i osäkra tider.
Ingen vet efter "såvida".
Ändå anses man måsta ......

Låter mig förföras av dina
sublimt talande ordval.
2017-01-25

  K.S. Sollenhag VIP
Fint! Jag känner mig som drivved.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper