Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens principer och en vy

Stål är en varelse som går så direkt i dimensionerna
att de unga kan känna hur det penetrerar verkligheten.
En genomskinlig gud ber att känsligheten ska vänta
för att stålet en gång till ska få se genom sitt fönster.

Flickan arbetar ambitiös på det nästa hon skulle vara,
redo i sin bråda behå och strumpor på undrande tvärs.
Så hon börjar med var hon finns, och dagen omkring,
men kommer ihåg igår, när hon tyckte att hon försvann.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-02-17 07:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt berörande avslut på en bra text!
2017-02-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Djup symbolik Här..... Bra!!!
2017-02-17

  i af apa
stål är en direkt princip,
i kombo med flickans
bråda behå. jag förstår att verkligheten
silats genom ett durkslag.
2017-02-17

    ej medlem längre
Låter som något svårt och något som drabbar hårt...
2017-02-17

    ej medlem längre
den finner sin plats,



smakar bränd elektronik +
2017-02-17

  ULJO
Du skriver oss läsaren blir överraskad varje gång
2017-02-17

  bumerang
Stål som möter känslighet känns som
våldtäckt. Ordassociationer
Inte direkt kärlekens princip.
Isf en beskrivning som täcker utan att vara vulgärt otäck.


2017-02-17

  Nils-Robert
En dikt som kräver att tanken skärps. Tänjer poesins gränser och möjligheter.
2017-02-17

  aol
Medryckande utstickande poesi.
2017-02-17

  Marianne Räf
Är roligt att läsa dina verk, för man vet
att du bjuder på mkt speciell å trevlig å
inspirerande poesi! Så, ock denna gång!


2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper