Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittnen som gjordes

I ögonens tomma garage parkerar familjen sina dagar,
någon med skratt går otrogen in genom en smal dörr.
Verkligheten sitter smidig på din sängkant och förstår,
äter på helgens rester medan du är någon annanstans.

Det var människornas definitioner av allas skilsmässa
som trots allt passerade – delande barnen med buken.
Något som var sant för evigt hade kanske något att säga,
men bestämde sig andlöst tillbaka, för att avsett var slut.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-01 06:42



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Intressant ordat.
Läser och läser om som jag nu så mycket gillar :-)
Stor tolkning om hur en människa kan vara under sitt leverne. Sant för evigt ... drog sig tillbaka och lät huvudpersonen vara i sitt leverne. Så tolkar jag din text. Rätt eller fel men texten är ändå mycket bra /kram
2017-02-02

  Lars Hedlin
En mycket bra text
2017-02-02

  lodjuret/seglare VIP
Själv anser jag att just en sorts bizarr verklighet ibland borde kunna uttryckas just så här, så att den som längtar efter att sitta på en soffa i parken och se ut över ett eller annat hav, kan skrivas just så här.
2017-02-01

  Maria Sundelin VIP
Vardagsrealism
2017-02-01

  ULJO
Berörande skrivet
2017-02-01

    ej medlem längre
Glasklara bilder ur en verklighet som inte alltid blir som man tänkt sig.
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om brustna relationer!
2017-02-01

  bumerang
Anar registrering av drama
likt en allmängiltig sammanfattning.
Beskrivningen så formidabel ur ett
åskådarperspektiv.
2017-02-01

    ej medlem längre
"Något som var sant för evigt hade kanske något att säga"... till den som lyssnar...inte bara hör...
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper