Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så det ska gå till...

Förr var det barnet
som inte hörde upp i skolan
nu är det lärarna
som inte hör upp i skolan
hur blir det se´n
är då föräldrarna...

Är det nå´n som vet? Jag går bet...

Jag har alltid trott och tänkt
att vi var ett team på fyra
barn, föräldrar och lärare
där vi tillsammans
till rätt väg skulle styra
men det verkar hela tiden
bara vara en som både
ska kasta och ta emot en lyra...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-25 10:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja det här är väldigt oroande.
2017-01-26

    Dan Myrbeck
Ja, det är många inblandade..
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt