Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Att leva med en livlig själ

i en trött kropp

har sina sidor

En kropp som söker vila

och en själ som söker handling

Det ligger stor möda i

att finna balansen

mellan dessa

diametralt omvända

egenskaper




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-25 11:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet.
Känner igen mig i din text.
2017-01-25

    jaybird
Vinnande betraktelse av var tidens tand först ger bitmärken.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP