Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn(slig)ramsa

Det här kan nog vara inspirerat bland annat av Bengt af Klintbergs samling av ramsor
Hallå där - köp blåbär!

Hugo Rask och Asta Kask
Dom gick ut att plocka mask
Hugo halkade på åkern,
Ramla' ner i insjön Tåkern.
Asta ropa' "vilket slask,
Hugo gör ett jätteplask!"




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-25 17:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var kul, lätt att skandera den rytmen :)
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP