Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Men, snälla rara, nu skriver alla igen."

 

 

Regnet på trottoarerna.

 

 

 

 




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-27 06:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I dag är det väder........
2017-01-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det pratas väder
hit och dit, det sägs
att det är en prov-
invit ifall folk skall
våga vidare gå då
och fortsätta nå´t
mera prat sen så...
2017-01-28

    ej medlem längre
Denna onormala vinter diskuteras flitigt...
2017-01-27

    ej medlem längre
bra. isen smälter bort.
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
En hälsning från den kommande våren, förhoppningsvis.
2017-01-27

  Maria Sundelin VIP
Vår
2017-01-27

    ej medlem längre

ja,

karbonpapperspoesin +
2017-01-27

    Sefarge VIP
"Blir till snö under 0 grader"
;)

2017-01-27

  ULJO
Längtar faktiskt efter den bilden
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper