Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barn

Det är en omöjlighet för mig att beskriva hur mycket jag älskar mina barn

Men det är fullt möjligt för mig att förklara hur rädd jag är att förlora dem




Fri vers av Gin83
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-26 00:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint ordat...
2018-06-11

    Lolita95
Fint skrivet! Och väldigt sant, kan verkligen relaterade till detta.
2017-04-29

  Janina Kaminska
Varmt kärleksfulla rader.
2017-04-29

    ej medlem längre
oerhört vackert
2017-04-29

  Karina"Kia"
En stor värme i denna text och dina barn är trygga<3
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83