Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Zlatan gör mål

för Manchester United på hemma plan så jublar
hemma publiken på läktarna allt vad de tål
så att hela arenan skakar i grundvalarna
Men så ligger han också på topp i skytteligan detta år
För med Zlatan så vet man vad man har och vad man får
Gör en sällan besviken
Så Zlatan sagan fortsätter som jag hoppas att ni förstår
För vilken boll lirare han är vår gode Ibra
Så all ära till honom om man nu tycker om fotboll
Passa bollen då, Zlatan
Jag är fri…

När Zlatan gör mål!!!

Ken Cassel
26/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-26 20:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Han är duktig på det han gör...:-))
2017-01-28

    ej medlem längre
He's the hero!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel