Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Jag går in i rummet utan tid
stilla står du kvar precis som jag lämnade dig,
inget har flyttat sig,
men ändå är allt annorlunda.

Palmen i hallen med julgranskulor
duschdraperit som lätt lossnar från taket,
märkena i vardagsrumsgolvet,
jag följer dom med blicken.

Doften som, som luktar hemma
Fyller
Virvlande
Gripande
Den tryggaste lugnande doften.

Inget unikt alls.
Men mitt.
De röda handdukarna.

Många platser finns det i värden,
ingen som framkallar så mycket som du




Fri vers av Rovdjur
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-27 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur