Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar

Det regnar

Katten på soffan ligger upp och ner,
sträcker tassarna mot taket

lika trött som efter ett 8 timmars arbetspass på akuten

gäspar

störs inte av livet i köket
slevar och kastruller

röster fulla av känsla talandes om dagens slit
" jag vet inte, idag var det för mycket..."

katten spritter
tassarna rycker

hon drömmer

Ute färgas himmelen rosa av solnedgången
regn upphör
Allt är stilla, om bara just nu




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur