Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan svar

Det där svarta som växer

Ovälkommet,
bultande hårda

Som om alla fåglar,
fjättrade
för att aldrig nå himlen

Väntan på det

Det som inte
Inte går

Tillbaka
Ruta ett

Kanske blir det bättre sen




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 12:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den trösten i slutraden. Ja. Jag behövde det nu. Tack.
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur