Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överkomma

Det som varit stormigt vatten,
stillats

med vetskapen
att allt är

Livet utan barmhärtighet
orättvist Livet
men ändå med kärlek omhuldande Livet

och den vetskapen lugnar
stormigt vatten




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur