Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu står jag kvar

När tårarna slutat rinna
När dagarna går
När det var för flera år

Står jag kvar

När vardagen ler
När du på mig ser
Och jag är lycklig

Trots det, när rummet öppnas
Står jag kvar

I den känslan
djupt

Ännu står jag kvar




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 256 gånger
Publicerad 2020-10-06 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur